март 9, 2024

ЗЕЛЕН ВОЛОНТЕРИЗАМ

Целта на програмата “Зелен волонтеризам” е да се подигне еколошката свест кај младите преку најразлични активности во рамките на нивното волонтирање .
Во прилог може да го погледнете видеото за повик за членови на еколошкиот хаб на Црвен крст Охрид .
Еколошкиот хаб ќе биде дел од Клубот на млади во кој што членовите ќе можат сами да иницираат и да организираат активности во рамки на програмата од еколошки аспект.
Пријавувањето трае до утре (недела, 10.3.2024).
 
 
 
 
< врати се назад