Контакт

Црвен крст на Р. Македонија – Општинска организација Центар, Клуб на млади

Адреса: бул. 11 Октомври 42а – Скопје, Република Македонија

Телефон: 00 389 02 311 5029

E-mаил: centar@redcross.org

Вашето име (задолжително)
Вашата Email адреса (задолжително)
Предмет
Вашата Порака (задолжително)

captcha