јуни 26, 2018

Завршна свеченост – БОБ

На завршна свеченост која денес се одржа во Едукативниот тренинг центар на Црвен крст Охрид во Велестово,на учениците кои ја следат Бреинобреин програмата во Центарот за развивање на животни вештини БОБ-Црвен крст Охрид, беа доделени сертификатите за успешно завршено соодветно ниво од програмата.Настанот беше можност и за меѓусебно дружење, забава и спортување, на децата, но и на родителите.

Центарот БОБ-Црвен крст Охрид продолжува со работа во септември, кога и ќе бидат реализирани уписи нанови деца за есенскиот циклус на Бреинобреин програмата

< врати се назад