јануари 23, 2022

Запознај го Тимот! Елена Колевска и Љубица Јованоска

#ЗапознајГоТимот на волонтери кој стои зад активностите на Клубот на Млади на Црвен Крст Охрид ⛑
Ова се Љубица и Елена – нашите координаторки на календарски активности како Недела на солидарност, недела на млади, светски денови на ХИВ/СИДА, глад, борба против трговија со луѓе итн..
🤝Пополни ја пријавата за да станеш и ти дел од нашиот тим!
 
 
< врати се назад