февруари 26, 2023

ЗАПОЗНАЈ ГО ТИМОТ #1

Црвен крст Охрид започнува со кампањата за запознавање со тимот кој стои зад активностите и настаните кои се случуваат во нашиот град.
 
 
 
< врати се назад