февруари 27, 2024

ЗАБАВУВАЈ СЕ ВО ЗНАКОТ НА РЕТКИТЕ!

Волонтерите од Клуб на млади во соработка со младинската заедница од СОСУ “Св. Кирил и Методиј” поддржани од Здружението за ретки болести активно се вклучуваат и во овогодишната кампања за поддршка на оваа група на лица .
За да се соберат финасиски средства за поддршка на лицата со ретки болести, Ве покануваме на хуманитарна забава која ја организираат младите со музички таленти од нашите средни училишта.
29.2.2024 – ЧЕТВРТОК
Shilla – coffee & & bar
СТАРТ : 20 : 00
ВЛЕЗНИЦА : 100 ДЕНАРИ
Ве очекуваме сите да донираме, да се забавуваме и да бидеме хумани.
Доколку некој сака се пријави за настапување со група, може слободно да ни се обрати преку порака .
May be an image of 2 people and text
 
 
 
 
< врати се назад