февруари 29, 2024

ЗАБАВУВАЈ СЕ ВО ЗНАКОТ НА РЕТКИТЕ!

Волонтерите од Клуб на млади во соработка со младинската заедница од СОСУ “Св. Кирил и Методиј” поддржани од Здружението за ретки болести активно се вклучуваат и во овогодишната кампања за поддршка на оваа група на лица.
 За да се соберат финасиски средства за поддршка на лицата со ретки болести, Ве покануваме на хуманитарна забава која ја организираат младите со музички таленти од нашите средни училишта .
29.2.2024 – ЧЕТВРТОК
Shilla – coffee & & bar
СТАРТ : 20 : 00
 ВЛЕЗНИЦА : 100 ДЕНАРИ
 Во продолжение може да се запознаете со младите музички таленти од нашиот град кои ќе настапат како група на денешната хуманитарна забава .
Ве очекуваме сите да донираме, да се забавуваме и да бидеме хумани . Доколку некој сака се пријави за настапување со група, може слободно да ни се обрати преку порака.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад