ноември 4, 2023

ЗАБАВА ПОД МАСКИ

На ден 1.11.2023 во просториите на Црвен крст Охрид организиравме “Забава под маски” со цел сплотување и забава на сегашни и нови волонтери.
Посетителите ја покажаа својата креативна и уметничка страна и не’ воодушевија сите со своите прекрасни уникатни маски. Се разбира, атмосферата беше поткрената со пријателски натпреварувачки дух, каде сите ги претставуваа своите маски, а жирито одбра најдобра маска која што беше наградена.
Во текот на целата вечер владееше позитивна енергија и смеа, што придонесе нашите волонтери да уживаат во ноќта под маски и да изразат желба за нови забавни настани.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 4 people and text
 
May be an image of 8 people and lighting
 
< врати се назад