јуни 20, 2023

ВТОРА ИНТЕРВЕНЦИЈА ВО ПОСЛЕДНОТО ДЕНОНОЌИЕ

Во 12:05ч. оперативниот центар на ПСС беше алармиран од страна на група спортисти од Охрид, кои над с. Рамне изведувале редовен трениг за планинско трчање, при што еден член од групата се здобил со повреда на коленото што го оневозможило неговото движење. Еден тим на ПСС, со теренско возило веднаш се упати на терен и по укажаната прва помош, во 13:40ч. повредениот беше спуштен во Охрид.
По синоќешната потрага на исчезнато лице во …
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад