март 7, 2022

Видео за поддршка на лицата и семејствата во борба со рак – Клуб на млади

Младите волонтери на Клубот на Млади го креираа ова видео за поддршка на лицата и семејствата во борба со рак.
ЗАЕДНО СМЕ ВО БОРБА ПРОТИВ РАКОТ – НЕ СИ САМ💟
🌐 10 милиони лица умираат од рак годишно, што го прави ова заболување второ по смртност.
💜 Здравјето е најголемото богатство, затоа добро да го чуваме!
 
 
 
< врати се назад