октомври 6, 2023

Трибина на тема „Важноста на менталното здравје е важно“

Секоја година на 10 октомври се одбележува Светскиот ден на менталното здравје. Оваа година, Црвен крст Охрид се приклучува кон одбележувањето на овој значаен датум. По тој повод, Црвен крст Охрид организира трибина на тема „Важноста на менталното здравје во заедницата“.
Трибината ќе се одржи на 10 октомври 2023 (вторник) во големата сала на Општина Охрид, со почеток во 13 часот.
Црвен крст Охрид ги кани заинтересираните граѓани да присуствуваат на оваа трибина
< врати се назад