јануари 18, 2023

Традиционалната крводарителска акција „Водици 2023“

Традиционалната крводарителска акција „Водици 2023“ под мотото „ЕДНА КАПКА МОЖЕ ДА ПРОМЕНИ СẺ“ во организација на Црвен крст Охрид ќе се реализира на 19.01.2023 (четврток) од 9-15 часот во Центарот за култура „Григор Прличев“.
 
Ги покануваме нашите сограѓани и гостите да ја покажат својата хуманост дарувајќи крв, а организаторот, со поддршка на Дебарско-Кичевската епархија ќе им возврати со должно внимание и скромни подароци.
< врати се назад