март 22, 2018

Светски ден за лицата со Даунов синдром

По повод Светскиот ден на лицата со Даунов синдром 21.03.2018, Општинска организација Охрид се приклучи кон поддршката за лицата со Даунов синдром со едукативно предавање кое го одржа Георги Ставрески – соработник за прва помош,  а потоа сите присутни волонтери во знак на поддршка се сликаа со шарени чорапи.

< врати се назад