септември 29, 2019

Светски ден на срцето

На ден 28.09.2019 г. Црвен крст на Република Македонија-Општинска организација Охрид во соработка со Специјалната болница за кардиоваскуларни заболувања – Охрид под мотото „БИДИ ХЕРОЈ НА СВОЕТО СРЦЕ“ го одбележаа Светскиот ден на срцето организирајќи бесплатни здравствени прегледи на градскиот плоштад „Св.Климент Охридски во Охрид за општата популација.

< врати се назад