септември 28, 2023

SUNSET & CHILL

Клубот на млади при Црвен крст Охрид оваа сабота организира активност, на која што волонтерите ќе имаат можност да се дружат, да се забавуваат,да играат и секако да се опуштат од напорното секојдневие преку различни забавни активности.
30.9.2023 -сабота
17:00
Парк Куба Либре
Поминувањето квалитетно слободно време претставува важен сегмент од нашите живот, па ве очекуваме во што поголем број да го исполните вашето слободното време со
позитивна енергија и насмевки.
Исто така ги мотивираме сите млади луѓе да станат дел од Клубот на млади, да ни се приклучат на настанот и да ја почувствуваат волонтерската магија
May be a doodle of text
 
 
 
 
< врати се назад