октомври 8, 2023

SUNSET & CHILL

На ден 30.9.2023 година се одржа креативна и релаксирачка работилница во паркот кај Куба Либре 🌱.
✔️ На оваа работилница околу 20 учесници беа поделени во 3 групи низ три различни катчиња. Катчињата се состоеа од катче за цртање, катче за друштвени игри и катче за пишување каде сите кои учествуваа можеа да си ги ослободат своите мисли преку цртежи, текстови или со играње на друштвени игри📝🖌🧩.
💫 Со оваа активност започна одбележувањето на Неделата на млади во Црвен крст Охрид ☘️.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 4 people and guitar
May be an image of 4 people and people studying
May be an image of 3 people and people studying
May be an image of 2 people
May be an image of 5 people and chess
May be a doodle of 1 person
May be an image of 4 people and chess
May be an image of 3 people, people smiling and grass
May be an image of 4 people and people studying
May be an image of 5 people and chess
 
 
 
< врати се назад