март 19, 2024

СТРУМИЧКИ КАРНЕВАЛ

Во периодот од 15 до 17 март, нашите волонтери Јана Каралиевска и Исидора Маркоска учествуваа на кампот во организација на Црвен крст Струмица по повод традиционалниот карневал.
На истиот, тие имаа можност да се запознаат со волонтери од други градови и да помогнат во тимот на логистика на настанот.
Се заблагодаруваме на Црвен крст Струмица за овозможената прилика и гостопримството.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 6 people
 
May be an image of 4 people, people dancing, crowd and text
May be an image of 2 people
 
< врати се назад