октомври 8, 2023

Среќен 27-ми роденден на Клубот на Млади на Црвен Крст Охрид!

Оваа специјална пригода се одбележа на 05.10.2023 со презентација на која беа прикажани најинтересните активности кои се спроведуваат на годишно ниво. Тоа беше моќен потсетник за влијанието што се правело во текот на изминатите години во еден од најпрвите Клубови на млади во нашата држава.
За да се прослави, волонтерите заедно дуваа торта, додека споделуваа лични приказни и искуства.
🥂 за 27 години посветеност, услуга и раст.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 5 people, people studying and text
May be an image of 2 people and text
May be an image of 4 people, people smiling and hat
May be an image of 4 people
May be an image of 5 people, people studying, table and text
 
 
< врати се назад