февруари 18, 2023

СРЕДНОШКОЛСКИ КРВОДАРИТЕЛСКИ АКЦИИ

На 17.02.2023г. беше успешно реализирана уште една крводарителска акција во ОСУ “Св. Климент Охридски”.
 
Својата крв ја донираа 21 гимназијалци.
 
Биди херој, биди крводарител.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад