мај 28, 2023

СЕКОЈА КАПКА Е ВАЖНА!

Црвен крст Охрид продолжува со реализирање на програмата за крводарителски акции за 2023 година.
30.05.2023 – ВТОРНИК
10 : 00 – 14 : 00
Факултет за туризам и угостителство
Ги покануваме сите граѓани и студенти да ја искажат својата хуманост, да ја донираат својата скапоцена течност и да спасат нечиј живот.
May be an image of text that says "ΠΡΟΔΑΗΑΕΙΝΕΑ AKuиJA 30.05.2023 фту 10:00-14:00 10 :00 црвен крст на република северна македонија општинска организацила охрид"
 
 
 
 
 
 
< врати се назад