февруари 13, 2024

Kрводарителска акција – СВР Охрид

Црвен крст Охрид продолжува со реализирање на програмата за крводарителски акции за 2024 година.
14.2.2024 (СРЕДА)
9:00 – 12:00
-СВР Охрид
Ги покануваме сите вработени да ја искажат својата хуманост на оваа крводарителска акција, да ја донираат својата скапоцена течност и да спасат нечиј живот.
May be an image of text
 
 
 
 
< врати се назад