февруари 24, 2022

СЕКАДЕ ЗА СЕКОГО!

СЕКАДЕ ЗА СЕКОГО!
Ви благодариме волонтери❤️
Ве поздравуваме со прекрасно видео од Недела на солидарност 2021, во која нашите волонтери остваруваа 7 солидарни и хумани предизвици:
 
 
Ве предизвикуваме и вас да направите добро дело, да кажете добар збор денес. Со мали добрини до големи промени!😇
Имајте прекрасна недела
Со љубов, Црвен Крст Охрид.❤
< врати се назад