декември 27, 2023

SECRET SANTA

На 20 декември оваа година по повод новогодишните празници и крајот на 2023 се одржа последниот состанок на кој волонтерите се потсетија на сите успеси на Клубот на млади во изминатава година .
Истата вечер во кафе барот Венус се одржа доделување на подароците од организираниот Secret Santa меѓу волонтерите од Клубот на млади.
Им се заблагодаруваме на сите оние кои вложија во себе и во Клубот оваа година, и се надеваме дека ќе продолжиме да се гледаме и во следната 2024 година.
Среќни новогодишни и божиќни празници од тимот на Црвен крст Охрид.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад