мај 15, 2023

СЕ ШТО ПРАВИМЕ – ГО ПРАВИМЕ „ОД СРЦЕ”

Во рамки на одбележувањето на Неделата на Црвен крст и Црвена полумесечина од 8-15 мај, волонтерите на Црвен крст Охрид во соработка со Општата болница Охрид-Гинеколошко-акушерското одделение, денес на сите бебиња родени во Неделата на Црвениот крст и Црвената полумесечина 8-15 мај 2023 г., во Гинеколошкото одделение во Општата болница Охрид им додели пригодни и корисни подароци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 6 people and hospital
 
 
 
< врати се назад