март 14, 2024

РАБОТИЛНИЦА СО КЛУБ НА ПЕНЗИОНЕРИ

На ден 13.3.2024 година на редовниот состанок се одржа креативна работилница со волонтерите од Клубот на млади и Клубот на пензионери “Најди време” со цел поттикнување на меѓугенерациската соработка кај волонтерите.
На истата учествуваа 7 волонтери од Клубот на пензионери и 22 волонтери од Клубот на млади, меѓу кои и дел од ПХВ младинците од овогодишниот циклус, кои споделија знаења во врска со своите техники за изработка на декорации.
Се заблагодаруваме за одвоеното време и придонесот на волонтерите, и се надеваме на плодна соработка.
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 10 people, people studying and table
May be an image of 5 people, people studying, chess and children's toy
 
 
 
 
< врати се назад