март 23, 2023

РАБОТИЛНИЦА ЗА РЕШАВАЊЕ ПРОБЛЕМИ

Како дел од програмата за меки вештини мината среда на ден 15.03.2023 беше одржана работилница на редовен состанок на тема ,,Решавање на проблеми”.
 
На работилницата која беше одржана на англиски јазик, нашите волонтери научија начини како подобро и полесно да се справат со своите проблеми.
 
Работилницата ја водеа Катерина Наумоска, проектен координатор во Црвен Крст Охрид, и Dani Rose, учесник во програмата Virtual Service Pilot на Мировен Корпус.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад