февруари 4, 2023

РАБОТИЛНИЦА ЗА МЕНАЏМЕНТ НА ВРЕМЕ

Минатата среда на редовниот состанок на Клубот на млади продолживме со реализирање на програмата за меки вештини “Моќта на моите способности”.
 
Одржавме работилница за менаџмент на време на која што учествуваа околу 30 волонтери од Клубот на млади на која научивме :
 
Што е тоа менаџмент на време?
Како да го менаџираме времето добро?
Зошто менаџирањето на времето е важно?
 
Работилницата ја одржаа лидерите на Клубот Борче Исакоски и Сара Петковска по спроведената анкета за истражување на интересите на волонтерите.
 
< врати се назад