јануари 2, 2024

Прва помош на новогодишна прослава

Екипите за укажување прва помош при Црвен крст Охрид беа на сите настани изминативе денови(28.12.2023-01.01.2024) како дел од Новогодишната програма на градскиот плоштад организирана од Општина Охрид.
Се укажуваше помош на алкохолизирани лица, мали посекотини и успешно пронаоѓање на лице изгубено во толпата.
Успешно интервениравме за да има безбеден дочек на Новата 2024 година.
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 5 people
 
 
 
< врати се назад