јуни 22, 2018

Програма -Грижа за стари лица “Најди време”

Во рамките на своите предвидени програмски активности, корисниците и волонтери од Програмата – Грижа за стари лица “Најди време” од Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид заедно со претставници од Здружението на пензионери на Охрид и Дебрца и ПХВ волонтери имаа еднодневно дружење во Едукативниот тренинг центар на Општинска организација Охрид во с.Велестово

 

< врати се назад