јануари 28, 2022

Проект „Развој на едукативни ресурси за заштита на пештерите и лилјаците во Националниот парк Галичица”

Да се запознаеме со проектот!
Откако се запознавме со проектниот координатор, проектните партнери, како и корисникот на резултатите од проектот, дојде време да се запознаеме и со самиот проект, неговите цели, активности како и очекувани резултати!
За целите, резултатите и активностите можете да прочитате на подготвените темплејти за објава во рамки на проектот, а за повеќе информации за самиот проект слободно можете да нѐ контактирате!
 
 
 
 
< врати се назад