декември 28, 2021

Посета на корисници од Програмата за грижа на стари лица ”Најди време” при Црвен крст Охрид

На ден 27.12.2021 година, волонтери од Програмата за грижа на стари лица ”Најди време” при Црвен крст Охрид, ги посетија своите корисници и им подарија пригодни новогодишни подароци.

< врати се назад