декември 28, 2023

ПОДВОДНА ЕЛКА

На ден 24.12.2023, дел од тимот за прва помош при Црвен крст Охрид, пружија поддршка на настанот за китење на подводната новогодишна елка од страна на Нуркачкиот центар “Амфора” во Музејот на вода.
 Подводната елка е посветена на лицата со ретки болести во знак на поддршка, посакување добро здравје и поткревање на свеста кај граѓаните.
 Им ја честитаме Новата 2024 година на сите волонтери и граѓани!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад