февруари 28, 2022

ПОДДРШКА ЗА РЕТКИТЕ БОЛЕСТИ!

Го одбележуваме 28 февруари – Денот на ретките болести💚💓💙
И оваа година сите заедно да се потрудиме да ја поткренеме свеста за ретките болести!
Секој пациент заслужува навремена и достапна терапија. Ретко е да си редок, но ретките се силни и храбри.
Едуцирајте се и дознајте повеќе информации на Retki Bolesti Ohrid 🤗
< врати се назад