февруари 27, 2024

ПХВ ТРЕТА РАБОТИЛНИЦА

Изминатата недела во просториите на Црвен крст Охрид беше одржана и третата, воедно и последна работилница за младинците од овогодинешниот ЦКА – ПХВ циклус.
Обуката jа водеа дисеминаторот Методија Стојаноски и
помошник дисеминаторот Арсениј Ѓоршески, како и ПХВ мини менторите. На истата беа исполнети следните очекувана и научени следниве нешта:
Важноста на документацијата
Како се прави документацијата?
Како се оценуваат проектите?
Формирани тимови и избрани мини ментори
Им посакуваме среќа и успех на младинците, но и на сите кои се вклучени во овогодинешниот циклус во реализацизата на нивните проекти наредните два месеци
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+3
 
 
 
< врати се назад