април 27, 2023

ПХВ ПРОЕКТИ

На 17 април го одржавме последниот редовен состанок за младинците од овогодинешниот ЦКА – ПХВ циклус заедно со мини – менторите и дисеминаторите.
На истиот се дискутираше текот на проектите кои се работат, и уште еднаш се објасна процесот на документирање за да може навремено да се започне и тој сегмент од ПХВ циклусот.
На состанокот младинците имаа шанса и да го прослават празникот Велигден со “кршење на велигденски јајца” меѓусебе.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад