април 12, 2023

ПХВ ПРОЕКТИ

На последниот редовен состанок на Клубот на млади, ПХВ групата која работи со деца од претшколска возраст со волонтерите организира работилница за велигденски изработки.
 
Изработките кои беа направени ќе бидат продавани на хуманитарен предвелигденски базар организиран од Општина Охрид. Собраните финансии ќе бидат донирани на ПХВ проектите.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад