март 6, 2024

ПХВ МЕНТОРСКИ СРЕДБИ

Во текот на изминатата недела по оддржаните обуки за ПХВ младинците беа одржани 5 средби меѓу формираните групи на младинци и нивните мини ментори.
Исто така се оддржа уште еден заеднички состанок каде младинците имаа можност да се запознаат со стручната служба и претседателот на Црвен крст Охрид, а воедно и да ги објаснат и разработат идеите за проекти.
Со ова официално започна ПХВ циклусот во Црвен крст Охрид и на овие состаноци младинците се запознаа подобро
меґу себе и со нивните мини ментори, но и дискутираа за проектите кои сакаат да ги работат во текот на наредните два месеци.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 13 people and people studying
May be an image of 10 people and people studying
May be an image of 10 people and people studying
 
 
< врати се назад