февруари 9, 2023

ОНЛАЈН РАБОТИЛНИЦА

На вчерашниот редовен состанок во Клубот на млади во Црвен крст Охрид, младите волонтери имаа прилика да учествуваат на онлајн работилница “Learning skills to lead your life”.
На оваа работилница тие имаа можност да слушнат повеќе за тоа како да развијат здрави навики кај себе и кај своите блиски, и како да станат поактивни членови на нивните заедници.
Работилницата се одржа во соработка со организацијата Canadians For Children At Health Risk од страна на фасилитаторот dr. Raphael Lindsay на кои им искажуваме благодарност за одвоеното време.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
+3
 
 
 
< врати се назад