септември 15, 2022

ОХРИДСКИ ПЛИВАЧКИ МАРАТОН 2022

На 10.09, во водите на Охридското Езеро се одржа овогодишниот пливачки маратон.
 
Црвен крст Охрид се грижеше за безбедноста на пливачите и сите присутни со обезбедување:
Прва помош
Медицински тимови
Спасители на вода
Логистичка поддршка
 
Честитки до победниците и сите учесници!
 

< врати се назад