јуни 4, 2018

Охрид трчаТ – 2018

Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид со свои екипи за укажување прва помош  ја обезбедуваше спортската манифестација Охрид Трчат организирана од Асоцијацијата на спортови „Спорт за сите-сите за Спорт“ на ноќната трка -19 мај, училишна трка -23 мај, детска трка -02 јуни и главната трка на 03 јуни.

 

< врати се назад