февруари 18, 2023

NIGHT TO SHINE

Нашите волонтери и оваа година по втор пат беа дел од свечената матурска вечер посветена на лицата со посебни потреби, која е во организација на Tim Tebow Foundation, под име “NIGHT TO SHINE”.
Ни причинува огромно задоволство што волонтерите од Клубот на Млади на Црвен крст Охрид имаа повторно прилика да ја почувствуваат магијата на овој настан и со овие личности заедно да ги делат насмевките.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
< врати се назад