февруари 12, 2024

NIGHT TO SHINE

Нашите волонтери и оваа година по трет пат беа дел од свечената матурска вечер посветена на лицата со посебни потреби, која е во организација на Tim Tebow Foundation, под име “NIGHT TO SHINE”.
Настанот се одржа минатиот петок на 9 февруари во Ресен, и на истиот учество зедоја 15 млади волонтери од Клубот на млади кои три часа се дружеја, играа, пееја и се забавуваа со специјалните гости на вечерта.
 Ни причинува огромно задоволство што волонтерите од Клубот на Млади на Црвен крст Охрид имаа повторно прилика да ја почувствуваат магијата на овој настан и со овие личности заедно да ги делат насмевките. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 7 people and lighting
 
May be an image of 5 people
May be an image of 9 people, people dancing and people smiling
May be an image of 7 people
May be an image of 9 people, crowd and text
May be an image of 3 people and text
< врати се назад