октомври 12, 2023

НЕДЕЛА НА МЛАДИ

Секоја година од 1 до 7 октомври Црвениот крст на нашата држава традиционално ја одбележува Неделата на млади .
Оваа година една од активностите со која се одбележа истата на национално ниво е следното видео во кое млади од сите Клубови на млади од Македонија ги споделуваат нивните искуства од волонтирањето.
Нека нивната приказна претставува голема инспирација за сите млади.
< врати се назад