април 12, 2019

Недела на хигиенизација

По повод одбележување на Неделата на хигиенизација (8-15 април), на ден 10.04.2019 г.  д-р Јованка Стурлакова Коровешоска од ЈЗУ Центар за јавно здравје-Охрид одржа едукативно предавање со волонтерите од Клуб на млади од Црвен крст на Република Македонија – Општинска организација Охрид за тоа како правилно да се одржува личната хигиена и здравите хигиенски навики кои не водат до подобро здравје.

< врати се назад