октомври 29, 2021

Мотивациска работилница за крводарители и крводарителска акција во СОСУ ”Св. Кирил и Методиј”- Охрид

На 25.10 во СОСУ ”Св. Кирил и Методиј”- Охрид беше одржана работилница на која преку вежби и дискусија, волонтери од Општинска организација Охрид ги мотивираа своите врсници да даруваат крв и да спасат живот.

30 ученици од 4 година подоцна ги информираа и мотивираа своите другари и соученици.

✅Успешна крводарителска акција на 28.10 со нашите мотивирани млади!

✅Градиме одговорни и хумани граѓани на Охрид❤

< врати се назад