април 11, 2023

МОЌТА НА МОИТЕ СПОСОБНОСТИ

Оваа недела на редовниот состанок на Клубот на млади продолжуваме со уште една работилница од циклусот “Моќта на моите способности”, програмата за меки вештини организирана од волонтерите на Црвен крст Охрид.
Секој од нас се нашол во ситуација да треба да се соочи со јавното говорење, дали на училиште, дали во склоп на останатите активности надвор од него на кои учествуваме, па затоа утре ве покануваме на работилницата за јавно говорење.
12.4.2023 – СРЕДА
20 : 15
Сала 2
Бојана Котеска, Борче Исакоски, Ѕвездан Јончевски
Заинтересираните ве очекуваме во просториите на Црвен крст за заедно да ги развиеме нашите вештини.
No photo description available.
 
 
 
 
< врати се назад