април 20, 2023

МОЌТА НА МОИТЕ СПОСОБНОСТИ

Минатата недела на редовниот состанок на Клубот на млади се одржа уште една од работилниците од програмата за меки вештини. 
 
13 млади волонтери се запознаа со темата на ЈАВНО ГОВОРЕЊЕ т.е. зошто е тоа важно, кои се карактеристиките на еден добар оратор, како да се подобрат во однос на оваа вештина и слично.
 
Работилницата ја одржаа Борче Исакоски, Бојана Котеска и Ѕвездан Јончевски како дел од раководството на Клубот по иницијатива на волонтерите.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
May be an image of 8 people and people studying
 
May be an image of 3 people and people studying
May be an image of 2 people and people studying

 

 

May be an image of 2 people and people studying

< врати се назад