февруари 8, 2022

Меѓуопштинска работилница за организациски вештини

На 28.01 во просториите на Црвен Крст Струга беше одржана работилница на која волонтерите на Клубовите на млади на ООЦК Охрид и ООЦК Струга се стекнаа со нови вештини за организација на настани и активности.
 
👩‍🏫Обучувачи: Анастасија Стојаноска и Сара Коваческа
✔️успешно реализирана работилница
✔️добра тимска работа
✔️стекнати нови вештини и пријателства
✔️споделување на иницијативите на младите
✨Соработката меѓу учесниците е клучниот виновник за уште една успешна работилница!
 
< врати се назад