јули 1, 2021

Меѓународна конференција „Преспа форум дијалог“

Тим на волонтери од Црвен крст на Република Северна Македонија-Општинска организација Охрид беше  присутен на настан со грижа за превентивните мерки од КОВИД-19 преку мерење на температура.

Волонтерите на Општинска организација Охрид даваат активна поддршка на меѓународната конференција „Преспа форум дијалог” на која на 1-ви и 2-ри јули во Охрид и Отешево ќе се сретнат лидерите на државите од регионот со највисоките претставници од Европа и САД.

< врати се назад