март 8, 2024

МЕЃУНАРОДЕН ДЕН НА ЖЕНАТА

Црвен крст Охрид свечено го одбележа Меѓународниот ден на жената, 8ми Март, со делење на пригодни подароци на волонтерите од Клубот на стари лица “Најди време”, меѓу кои и рачно изработени честитки од страна на волонтерите од Клубот на млади, кои исто така имаа активно учество во настанот и го разубавија овој чин.
Исто така, волонтерите од Програмата за грижа за стари лица “Најди време” од Црвен крст Охрид ги посетија жените – корисници на програмата и им подарија пригодни подароци и многу внимание и љубов!
Насмевката која ја измамивме на нивните лица нека биде дел од нивното секојдневие, нека бидат неизмерно среќни, задоволни и сакани.
Честит ден на сите жени! Среќен 8ми Март!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Можно е да е слика од 3 луѓе, насмеани луѓе, срце и текст
Можно е да е слика од 10 луѓе, луѓе студираат и болница
Можно е да е слика од 5 луѓе и текст
Можно е да е слика од 3 луѓе и луѓе студираат
Можно е да е слика од 2 луѓе и текст
Можно е да е слика од 3 луѓе, луѓе студираат и болница
Можно е да е слика од 2 луѓе, луѓе студираат и текст
Можно е да е слика од 8 луѓе, болница и текст
Можно е да е слика од 3 луѓе, болница и текст
Можно е да е слика од 4 луѓе и текст
Можно е да е слика од 4 луѓе
 
Можно е да е слика од 4 луѓе
Можно е да е слика од 4 луѓе
Можно е да е слика од 4 луѓе и болница
Можно е да е слика од 4 луѓе и болница
< врати се назад